nufnang

Ahad, 4 September 2011

Cara muat turun Movie #1

OK!

Ramai yang bertanya cam ne nak muat turun movie? Terutama cerita english..

Arie nie mai aku ajar korang... Bukan apa, ilmu kena kongsi, bagi aku ingat selalu. X gitu.. Aku ajar step by step la kalau cam 2 untuk memudahkan korang semua..

  • .Gi kat Pak Cik Google lu pas 2 taip Bit Comet. X pun tekan je cni BIT COMET
  • .Pas dah klik, korang instal le sofware tadi... ( dapat )
  • .Kalau dah siap, korang masuk le.. Cam nie kan, sama x?


  • .Kalau dapat, korang sign up lu.. ( lagi banyak guna, lagi cepat dapat cite, cam sistem piramid, hehe )
  • .Nak dowload cite, korang gi sebelah kanan yang ada link2.


  • .selalunya aku gi kat Torrent Room.. Tapi leh cuba yang lain...
  • .Leh le cari cite kat LInk yang ada... Contoh klik  Torrent Room.



  • .IKut step.. Pas 2, link akan ke Bit comet.. dan start mendowload..
  • .X paham leh tanya.. Selamat mencuba
Trimas


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...